AGD'den koronavirüsün son bulması için 41 kurban

Güncelleme Tarihi:

AGDden koronavirüsün son bulması için 41 kurban
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 15:13

AGD'den koronavirüsün son bulması için 41 kurban

Haberin Devamı

Mert Taha VAROL/SİVAS, (DHA) - ANADOLU Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi koronavirüs salgınından kurtulmak için 41 kurban kestirerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Hayat Ağacı Derneği'ne bağışladı. 
Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi koronavirüs salgınından kurtulmak için başlattığı kurban kesim organizasyonu kapsamında hayırseverlerin yardımıyla alınan 41 adet koyun kurban edildi. Hayat Ağacı Derneği'nde düzenlenen kurban kesimine Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, AGD Sivas Şube Başkanı Nurullah Hatip ve dernek üyeleri katıldı. Koronavirüs salgınından kurtulmak için edilen duanın ardından kurbanlar kesildi. Kesilen kurbanlar kentte bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Sivas Belediyesi'ne ait Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlandı. 
Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, "Dünyayı ve ülkemizi esir almış virüsle mücadele ediyoruz. Bazı tedbirler çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama bu sıkıntının göstermiş olduğu en önem şey 'ben' değil 'biz' anlayışıdır. Burada da 'ben' değil 'biz' olma anlayışının en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan olaylara karşı bütün millet olarak bir arada olmayı ve sosyal yardımlaşmayı en çok önemsediğimiz dönem içerisindeyiz. AGD'nin Sivas Şubesi'ne toplamış oldukları kurbanları yardıma muhtaç ailelere iletilmek üzere burada adak adadılar. Hem bu virüsün ülkemizden defolması, hemde ihtiyacı olan ailelere et ikramında bulunmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi. 
AGD Şube Başkanı Nurullah Hatip ise, "Biz AGD olarak bu süreçte karınca kararınca maddi manevi destek olmak açısından bir kurban organizasyonu başlattık. Bugün bu organizasyonu nihayete erdiriyoruz. İnşallah kurbanlarımız ülkemizdeki musibetlerin kalkması için bir vesile olur. Bütün bağışçılara teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!