Şırnak’ta HDP’li Adaylara Coşkulu Karşılama

Güncelleme Tarihi:

Şırnak’ta HDP’li Adaylara Coşkulu Karşılama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2015 20:24

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili seçimleri için HDP tarafından aday gösterilen 3 milletvekili adayı, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı.
Şırnak HDP milletvekilli adayları, Leyla Birlik, Ferhat Encü ve Aycan İrmez Ankara’da hava yoluyla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına geldi. HDP Şırnak Milletvekili adayı olan Faysal Sarıyıldız programından dolayı katılmadı.
Adaylar HDP, DBP yöneticileri bölge belediye başkanları ile çok sayıda partililer tarafından karşılandı. Karayoluyla Şırnak merkeze gelen adaylar burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı ve Ortasu köyleri kırsalında 28 Aralık 2011’de savaş uçaklarının bombardımanı sonucu kardeşi Serhat Encü ile birlikte 11 yakınını kaybeden Ferhat Encü, halkı Kürtçe selamladı.
Halkı Kürtçe selamlayan Milletvekili adayları Ferhat Encü, “Biz 7 Haziran’da önemli bir seçime gidiyoruz. Biliyorsunuz 7 Haziran bizim için önemlidir. Bunun için Şırnak halkı, Botan halkı ve Türkiye halkı bize destek olup birlikte meclise gidip mücadelemizi sürdüreceğiz diyerek bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Diğer adaylar da halkı selamlayarak seçimde destek istediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!