Silopi'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Silopide ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 15:51

Silopi'de ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına etkinlik

Haberin Devamı

Mehmet Selim YALÇIN/ SİLOPİ (Şırnak),(DHA)- ŞIRNAK'ın Silopi ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına, Okul Aile Birliği tarafından pilav günü etkinliği düzenlendi.
Silopi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'da, Okul Aile Birliği tarafından pilav günü etkinliği yapıldı. Etkinlikte öğrenci velileri, evlerinde hazırladıkları pilavları okul bahçesinde sıraların üzerine dizerek, dağıtımını yaptı. Annelerin hazırladığı bir birinden güzel pilav çeşitlerinden elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.
Öğrenci velilerinden Seher Belge, kaynaşma ve sosyal amaçlı öğrenci velilerin biraray geldiğini belirterek, "Çocuklar yayarına böyle bir etkinlik yapıldı. Hem eğleniyoruz, hem de katkımız oluyor. Küçük bir ücret toplansa da okula bir katkımız oluyor. Veliler olarak çok mutluyuz" dedi.
Öğrenci velisi Gülsüm Savur ise düzenlenen etkinliğe katkı sunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, benzer etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini söyledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!