Sağlık-sen Şırnak Şubesi’nden ’Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı’ İle İlgili Açıklama

Güncelleme Tarihi:

Sağlık-sen Şırnak Şubesi’nden ’Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı’ İle İlgili Açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 15:11

SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPAN SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKAN VEKİLİ SABĞATULLAH ANMAL, 28 HAZİRAN TARİHİNDE YAPILACAK OLAN GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARININ ELEKTRONİK ORTAMINDA BAKANLIK SİTESİ ÜZERİNDE YAPILDIĞINI, ADAYLARIN ORADA KESİNLEŞEN LİSTELER ÜZERİNDEN SINAV ÜCRETLERİNİ YATIRDIĞINI SÖYLEDİ

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şırnak Şube Başkanlığı, 28 Haziran’da yapılacak olan Sağlık Bakanlığı’nın Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili açıklama yaptı.
Sağlık Bakanlığı’nın Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabğatullah Anmal, 28 Haziran tarihinde yapılacak olan görevde yükselme sınavlarının elektronik ortamında Bakanlık sitesi üzerinde yapıldığını, adayların orada kesinleşen listeler üzerinden sınav ücretlerini yatırdığını söyledi. Anmal, "Ancak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sitesi üzerinden herhangi bir işlem yapmadıkları ve yaklaşık iki bin kişinin mağdur olmasından dolayı Sağlık-Sen harekete geçerek söz konusu mağduriyetin giderilmesi için girişimlere başlamış ve bu girişimler sonucunda mağduriyetin giderilmesi için süre uzatıldı. Sağlık Bakanlığı’nın Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı başvuruları sendikamız tarafından yapılan başvuru üzerine 26 Mayıs’tan 29 Mayıs Cuma gününe kadar uzatıldı. Sınavda yaşanan mağduriyet nedeni ile Milli Eğitim Bakanlığı’na yazı yazıldı. Başvuruyu değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı başvurusunu eksik yapan yaklaşık 2 bin kişinin sınava girebilmesi için başvuru süresinin uzatılması talebimizi kabul etti. Böylelikle başvurusunu tamamlamayanların yanı sıra sınav yerini işaretlemeyenler de bu durumdan yararlanabilecekler" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!