Gram altın satışında Şırnak PTT'si Türkiye ikincisi oldu

Güncelleme Tarihi:

Gram altın satışında Şırnak PTTsi Türkiye ikincisi oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 19:10

- PTT Genel Müdürlüğünün şubelerindeki Pttmatikte başlattığı gram altın satışlarında Şırnak PTT Başmüdürlüğü, Türkiye ikincisi oldu

Haberin Devamı

ŞIRNAK (AA) - PTT Genel Müdürlüğünün şubelerindeki Pttmatikte başlattığı gram altın satışlarında Şırnak PTT Başmüdürlüğü, Türkiye ikincisi oldu.

Şırnak PTT Şubesini ziyaret eden İstanbul Altın Rafinerisi Satış Operasyonu Müdürü Besim Nişli, personeli altınla ödüllendirdi.

PTT Genel Müdürlüğü ile yaptıkları anlaşma gereği altın satışlarının istenilen seviye ulaştığını belirten Nişli, "Altın satışımızın başlamasından itibaren halktan çok büyük talep geldi. Bugüne kadar 90 ton altın satışı gerçekleşmiş bulunmaktadır. Şırnak'ın ikinci olması bizi çok memnun etmiştir. Bu başarıyı yerinde görmek ve personelimizi tebrik etmek için Şırnak'a geldik" dedi.

Nişli, ayrıca Pttmatik şubelerinde çeyrek, yarım ve tam altın satışlarının yapıldığını altınların 24 ayar değerde olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Şırnak PTT Başmüdürü Kadir Karaboğa ise Pttmatiklerde altın, piyango bileti, kargo, pttcell hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini belirterek, "Şırnak şubesinin personelleri olağanüstü çaba sarf ederek bu başarıyı ekip çalışmasıyla gerçekleşmiş bulunuyoruz. Çalışma ve başarı ekip ruhu ile kazanılır. Türkiye ikincisi olduğumuz için mutluyuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!