Durağan'ın tanıtımı için klip çektiler

Güncelleme Tarihi:

Durağanın tanıtımı için klip çektiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 13:17

Durağan'ın tanıtımı için klip çektiler

Haberin Devamı

Emin ADIGÜZEL/DURAĞAN(Sinop),(DHA) - SİNOP'un DUrağa İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, ilçenin tanıtımı için bir klip hazırlattı. "Durağan için çal" projesi kapsamında Kaymakam Soğukoluk'un yanı sıra, belediye başkanı, jandarma komutanı, ilçe milli eğitim müdürü,  öğretmen ve öğrenciler türkü söyledi. Çekilen klip sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Sinop'un Durağan İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, kendisinin de yer aldığı "Durağan İçin Çal" isimli proje kapsamında ilçenin tanıtımı amacıyla video müzik klibi hazırlattırdı. Klibin ses stüdyo kaydı Amasya Güzel Sanatlar Lisesi'nde gerçekleştirildi. Klipte başta İlçe Kaymakamı Soğukoluk olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Yurdagül, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Kemal Arslan, çok sayıda öğretmen ve öğrenci görev aldı.

İlçenin tarihi ve turistik mekanlarında video çekimler renkli görüntülere sahne oldu. 'Al Fadimem' ve 'Dillala' türkülerine çekilen klip sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni topladı. İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, "Büyük bir zevk ve iştiyakle çekimlerini yaptığımız, ilçemizin tanıtımı için önemli gördüğümüz 'Durağan İçin Çal' isimli klibimiz çok güzel oldu. Öncelikle emeği geçen bütün gönül dostlarımıza ve öğretmenlerimize, bizlere hem gönüllerini hem de stüdyolarını açan Amasya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ile değerli öğretmen ve öğrencilerimize sevgilerimizi sunuyorum. Bu klibimiz ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!