Ziraat Türkiye Kupası

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Türkiye Kupası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 17:50

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA, BÖLGESEL AMATÖR LİGİ (BAL) EKİPLERİNDEN KURTALANSPOR, KENDİ EVİNDE PTT 1. LİG TAKIMLARINDAN KARŞIYAKASPOR’U AĞIRLAYACAK.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupası’nda, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Kurtalanspor, kendi evinde PTT 1. Lig takımlarından Karşıyakaspor’u ağırlayacak.
Kurtalan ilçe stadında yarın saat 13:30’da başlayacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan Kurtalanspor, rakip takımı yenerek, gruplara kalmayı hedefliyor. Kurtalanspor Teknik Direktörü Yunus Kılıçvuran, Karşıyakaspor’u yenmeleri durumunda tarihte ilk kez bir Siirt takımının 3 maçını da kazanarak gruplara kalacağını söyledi.
Karşıyakaspor’u en güzel misafirperverlikle karşılayıp, aynı güzellikle uğurlayacaklarını aktaran Kılıçvuran, sporseverlere güzel bir futbol karşılaşması izlettireceklerini söyledi. Takımda cezalı bir futbolcu dışında eksiklikleri bulunmadığını kaydeden Kılıçvuran, “Ziraat Türkiye Kupasında ilk maçımızı Yüksekovaspor’u 1-0, ikinci maçımızda Tatvan Gençler Birliğispor’u da 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Karşıyakasporu’u yenmemiz durumunda gruplara kalacağız. Bu karşılaşma bizim için hayati önem taşıdığı için kazanmak için büyük mücadele sergileyeceğiz” dedi.
Taraftarlara da çağrıda bulunan Kılıçvuran, yarın oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarların aynı heyecan ve coşkuyla takımlarını desteklemesini istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!