Siirt'te EMİTT Fuarı hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Siirtte EMİTT Fuarı hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 15:13

- Siirt Valisi Tutulmaz: "Fuara katılacak esnafımızın kendini geliştirmesi ve yeni pazarlar bulması amacıyla standımızın karşısında müstakil bir stant kiraladık"

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, "Fuara katılacak esnafımızın kendini geliştirmesi ve yeni pazarlar bulması amacıyla standımızın karşısında müstakil bir stant kiraladık" dedi.

Tutulmaz, yaptığı açıklamada, fuarın tanıtım açısından çok önemli olduğunu belirterek, yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişi tarafından gezilen fuarda dikkat çekmek için bu yıl bilimsel bir çalışma hazırladıklarını ifade etti.

Kentin tanıtımı açısından fuarın önemli olduğuna işaret eden Tutulmaz, "Siirt Valiliği olarak bu yıl 5'inci kez fuara katılacağız. Hatırlanacağı üzere geçen yıl 'En İyi Stant Ödülü'ne layık görülmüştük. Geçen yıl da İbrahim Hakkı Hazretlerinin bilimsel çalışmalarının canlandırılacağı bir konsept geliştirmiştik. İnanıyorum ki bu projemizle fuarı gezecek ziyaretçilerin ilgi odağı olacağız. Standımızda ayrıca Siirt'in tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerine de yer vereceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Fuarda, Siirt'in battaniyesi, fıstığı, Pervari Balı, zivzik narı, menengiç kahvesi ve bıttım sabununu da tanıtacaklarını kaydeden Tutulmaz, şunları ifade etti:

"Siirt'in kendine has ürünlerini tanıtmak, fuara katılacak esnafımızın kendini geliştirmesi ve yeni pazarlar bulması amacıyla standımızın karşısında müstakil bir stant kiraladık. Amacımız fuara katılmak isteyen esnafımıza yeni fırsatlar doğurmaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!