AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 16:32

AK PARTİ SİİRT MİLLETVEKİLİ YASİN AKTAY, İL TEŞKİLATI TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, TÜRKİYE'NİN SON 10 YILDA SAVUNMA SANAYİSİNDE YERLİ İMKANLARLA GÜÇLENDİĞİNİ AKTARDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt milletvekili Yasin Aktay, il teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve parti yönetiminin katılımıyla bir kafede düzenlenen toplantıda konuşan Siirt milletvekili Yasin Aktay, hükümetin Ortadoğu politikasını değerlendirdi. Türkiye’nin savunma sanayisinde 10 yıl öncesine kadar dışa bağımlı bir ülke olmadığını aktaran Aktay, son dönemde kararlı adımlar sayesinde yüzde yüz yerli ürünlerin kullanımıyla artık tüm silahları yapacak güce ulaştığını, Türkiye’nin, bugün tüm meselelerde söyleyecek bir sözü olan küresel bir aktör haline geldiğini ifade etti.
Türkiye’nin insani değerler odaklı bir siyasi anlayışı içinde olduğunu da ifade eden Aktay, bu siyaset sayesinde Türkiye geçmişten çok daha güçlü bir ülke haline geldiğini, 10 yıl öncesine nazaran bugün devrim niteliğinde çok daha ucuza getirecek şekilde savunma sanayisini güçlendirdiğini dile getirdi. Aktay, sadece savunma sanayisine değil, diğer tüm alanlarda büyük hizmetler yapıldığını anlatarak, bugün eğitime aktarılan bütçenin savunma sanayisine aktarılan bütçesinin önüne geçtiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!