Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 15:27

Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara veda yemeği

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da, tayinleri çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda yemeği düzenledi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın ev sahipliğinde Polisevi’nde gerçekleşen veda yemeğine; Vali Yardımcıları Yusuf Ziya Çelikkaya, Uğur Sezer, Oğuz Şenlik, Mehmet Keklik ve Meral Uçar, kaymakamlar Eyüp Fırat, Mustafa Kutlu, Vural Karagül, Oktay Kaya, Ahmet Özay ve Mutlu Köksal ile kent protokolü katıldı.

Bugüne kadar Şanlıurfa’da yaptıkları hizmetlerden dolayı Vali Yardımcıları ile Kaymakamlara teşekkür eden Vali Tuna, şunları söyledi:

"Devletin birinci görevi vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanmasıdır. Vatandaşların huzur içerisinde yaşaması ve adaletin tesis edilmesidir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ahenk içinde çalışması için gereken tedbirleri alıp uyguluyoruz. Bunun iyi yapılabildiği yerlerde devlet mekanizması iyi çalışıyor. Vatandaş ta bunun karşılığını hizmet olarak görüyor. Bunun sağlanamadığı yerlerde enerjimizi boşa harcıyoruz. Çok özel bir coğrafyadayız. Bunun kıymetini her yönüyle bilmeliyiz. Şanlıurfa’da sizlerle hızlı bir şekilde kaynaştık. Bu vesileyle gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Ben burada görev yapan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Biz kendilerinden razıyız ve haklarımızı helal ediyoruz. Meslekte büyükleri olarak birkaç tavsiyede bulunabilirim. İdarecilik gerektiğinde cesur karar vermeyi ve inisiyatif almayı gerektirir. Biz sizlere bunu vermeye çalıştık. Temennimiz sizlerin daha üst düzey görevlere gelerek bu ülkeye hizmet etmenizdir."

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!