ŞUTB, ''akredite borsa'' ünvanı aldı

Güncelleme Tarihi:

ŞUTB, akredite borsa ünvanı aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 15:13

- ŞUTB Başkanı Kaya: ''Kapasitemizi ve profesyonelliğimizi ortaya koymamız akredtiasyon sistemini başarılı bir biçimde uygulamamız ile mümkün olacaktır''

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Ticaret Borsası, (ŞUTB) akreditasyon sistem denetiminden geçerek, ''Akredite borsa'' ünvanı aldı.

ŞUTB'den yapılan yazılı açıklamada, oda ve borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılması, sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Borsa Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanması amacıyla kurulan, "TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemi"nin oda ve borsaların üyelerine ''Beş Yıldızlı Hizmet'' vermesi için fırsat oluşturulduğu bildirildi.

Beş yıldızlı hizmet yarışına katılan ŞUTB, gerçekleştirilen denetimlerde başarıyla geçerek ''Akredite borsa'' ünvanı almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞUTB Başkanı Mehmet Kaya, şunları kaydetti:

''Akredite olmaya hak kazanarak akredite borsa camiasına bizde katıldık. Kapasitemizi ve profesyonelliğimizi ortaya koymamız akredtiasyon sistemini başarılı bir biçimde uygulamamız ile mümkün olacaktır. Üyelere kaliteli hizmet anlayışı konusunda vadettiğimiz hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türk Loydu Vakfı denetçileri olmak üzere, özveriyle çalışan kalite yönetim temsilcilerimize, borsa personellerine, danışmanlarımıza ve akredtiasyon izleme komitesine ve çalışmalarda destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.''

Haberin Devamı

Türkiye'de akreditasyon belgesi alan oda ve borsa sayısının 150 civarında olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!