Şanlıurfa'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfadan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 15:33

- Tekstil yatırımcıları Vali Küçük'ü ziyare etti

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği heyetini kabul etti.

Valilikten Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Küçük, bir süre görüştü.

Küçük, ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapılan çalışmaların istenen seviyede devam ettiğini belirtti.

Çalışmalar neticesinde 3. OSB'de taleplerin anında karşılandığını vurgulayan Küçük, bu bölgenin tahsislerinin hızla yapıldığını kaydetti.

Tekstil adasına özel bir önem verdiğine işaret eden Küçük, bu alana yapılacak yatırım sonunda 5 bin civarında kişinin istihdam edileceğini aktardı.

Toplantının sonunda Vali Küçük, Tanrıverdi'ye mırra takımı hediye etti.

Haberin Devamı

- Halfeti'de Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu

Halfeti Belediyesi bünyesinde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kuruldu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Esen Günay, yaptığı açıklamada, belediyenin kadına yönelik ve kadın odaklı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kadına yönelik yeni projeler geliştirdiklerini vurgulayan Günay, şunları kaydetti:

"Kadına yönelik çalışmalarımızı daha da yaygınlaştırmak ve daha derinlikli çalışmalar yürütmek amacıyla belediyemiz bünyesinde müdürlük kurduk. Böylesine önemli bir kararı belediye meclis üyelerinin desteğiyle toplum içerisinde kadına yönelik daha nitelikli ve önemli çalışmalar yürütmek amacıyla aldık. Bu karar ile ilçede kadına yönelik yapacağımız çalışmaları daha sağlıklı bir şekilde yürüteceğimize inanıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!