Şanlıurfa'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfadan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 16:38

- AK Parti Akçakale, Harran, Birecik ve Halfeti İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Haberin Devamı

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti'nin Akçakale, Harran, Birecik ve Halfeti İlçe Başkanlığı 5. olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kongrelerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, kongrelerde kardeşlik hukuku içerisinde hedefe hızlı bir şekilde yol aldıklarını belirterek, kongrelerin tüm ilçe ve parti yönetimlerine hayırlı olmasını diledi.

Kongrelere, AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, Halil Özcan, Yahya Akman, Zeynep Karahan Uslu'nun da katıldığını ifade eden Eğilmez, tüm kongrelerin şenlik havasında geçtiğini kaydetti.

Eğilmez, 15 Kasım Cumartesi günü Karaköprü, 16 Kasım Pazar günü ise Ceylanpınar'da 5. olağan Genel Kurulu'nun yapılacağını ifade etti.

Tek listeyle gidilen kongrelerde, Akçakale'de İbrahim Yıldık, Birecik'te Müslüm Kaynarpınar, Halfeti'de Muzaffer Açar ve Harran'da Mahmut Özyavuz, başkanlığa seçildi.

- Lösemili çocuklara ziyaret

Haberin Devamı

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, Şanlıurfa Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret etti

Merkezden yapılan açıklamaya göre, lösemili çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, ailelere ve hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, lösemili hastaları ziyaret ederek, bir nebze de olsa onlara moral vermeye çalıştıklarını belirterek, bu tür ziyaretlerin süreceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!