‘İz Bırakanlar’ gecesinde ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

‘İz Bırakanlar’ gecesinde ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 16:26

‘İz Bırakanlar’ gecesinde ödüller sahiplerini buldu

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA’da, uydudan yayın Kanal Urfa'nın kuruluşunun yıldönümü kapsamında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'İz Bırakanlar' töreninde birçok kişiye ödül verildi.

Uydudan yayın yapan Kanal Urfa’nın kuruluşunun 9’uncu yıldönümü ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen İz Bırakanlar Ödül Gecesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kanal Urfa tarafından düzenlenen gecede ödüller sahiplerini buldu. Kuran okunarak ilahilerin seslendirildiği gecede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, ve türkücü İbrahim Tatlıses'in de aralarında bulunduğu alanında başarılı bir çok isme ödül verildi. Ödüllerin Vali Vekili Uğur Sezer ve katılımcılar tarafından verildiği törende 15 Temmuz demokrasi şehitlerinden Şanlıurfalı Şefik Şefkatlioğlu, İbrahim Halil Yıldırım, Ümit Yolcu ve Mustafa Direkli’nin ailelerine de plaket verildi.

Tarafsız yayıncılık ilkesi ile kentte halka hizmet ettiklerini kaydeden Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, geceye katılanlara teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!