İstanbullu annelerden, Ceylanpınarlı öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu annelerden, Ceylanpınarlı öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 12:34

İstanbullu annelerden, Ceylanpınarlı öğrencilere yardım

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/ CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- İSTANBUL'dan gönüllü anneler, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi'ndeki Gümüş İlkokulu öğrencilerine bot ve mont yardımında bulundu.

İstanbul’da 2 bin 800 kişilik bir ekip adına Ceylanpınar'a gelen 5 anne, ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Gümüş İlkokulu'nda eğitim ve öğretim gören öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu. Yapılan giyim yardım sonrası Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla da öğrencilere oyuncaklar dağıtıldı. Öğrencilere oyuncaklarını ise, Belediye Başkanvekili Murat Daş başkanlığında Belediye Meclis üyeleri Aziz Demir ile Cemal Karatay tarafından dağıtıldı.

Dondurucu soğukların gelmesiyle birlikte farklı il ve ilçelerinde her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattıklarını söyleyen gönüllü anneler adına konuşan Filiz Öztürk şunları söyledi:

"Kendi çevremizi bu anlamda harekete geçirip bot, mont gibi her türlü temel ihtiyaçlarla ilgili destek toplamaya çalışıyoruz. Her yere gidemiyoruz yetişemiyoruz ama mümkün olduğunca kendimizde gidip okullarda çocuklarla birlikte bu dağıtımı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Umarız bu kartopu gibi büyür ve çoğalır. Bize destek veren Ceylanpınar Belediyesi'ne çok çok teşekkür ediyoruz. Başkanları nezdinde özellikle böyle destekleri aldıkça biz galiba daha rahat çalışacağız."

Belediye Başkan Vekili Murat Daş ise, gönüllü annelere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!