Eyyübiye Kaymakamı, çocukları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Eyyübiye Kaymakamı, çocukları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 09:40

Eyyübiye Kaymakamı, çocukları sevindirdi

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA’nın Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, maddi durumu iyi olmayan aralarında Suriyeli çocuklarında bulunduğu 60 çocuğa giysi dağıttı.

Şanlıurfa’ya gelen hayırseverler Eyyübiye Kaymakamlığı aracılığıyla çocuklara giyim yardımı yaptı. Eyyübiye Kaymakamı ve hayırseverler ile birlikte mağazaya giden çocuklara burada giyim malzemeleri dağıtıldı. Aralarında Suriyeli çocukların da bulunduğu 60 çocuk baştan aşağı giydirildi. İstedikleri kıyafetleri alan çocuklara Kaymakam ve hayırseverler giymelerine yardım etti. Yeni kıyafetlerini giyen çocuklar, Kaymakam Ünal ile Hayırsever vatandaşa teşekkür etti.

Hayırsever vatandaşın çocukların yüzünü güldürdüğünü ifade eden Kaymakam Adem Ünal, "Hayırsever vatandaşımız kaymakamlığımız aracılığıyla 60 çocuğa giyim yardımı yapmak istedi. Yaptığımız görüşme sonrası maddi durumu iyi olmayan aralarında Suriyeli çocuklarında bulunduğu çocuklarla mağazaya gelerek kıyafetlerini aldık. Çocuklarımızın yüzü güldü. Çocukların yüzünü güldüren hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak ta maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik yardım yapıyoruz ve bu yardımlarımız devam edecektir. Bu yapılan yardımlar bütün hayırsever vatandaşlara örnek olmasını istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!