Eyyübiye’de Gençlik Merkezi temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Eyyübiye’de Gençlik Merkezi temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 09:44

Eyyübiye’de Gençlik Merkezi temeli atıldı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da, merkez ilçe Eyyübiye Belediyesi tarafından Buhara Mahallesi'ne yaptırılan Gençlik Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Buhara Mahallesi'nde yapılacak Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait Kaya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

20 bin metrekare alana yapılacak merkezde; fitnees salonu, konferans salonu, kütüphane, derslikler, masa tenisi salonu, satranç hobi alanı, voleybol sahası bulunuyor. Yapılacak çevre düzenlemesiyle yeni bir yaşam alanı olacak merkezin kısa sürede hizmete girmesi için çalışmaya başlandığını anlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Bu kadar gencin olduğu bir ilçe de, gençlerimizi görmezden gelmek çok doğru olmazdı. Ondan dolayı bulduğumuz alanlarda bu tarz yatırımlar yapmaya başladık. Burada biliyorsunuz 6 tane okul şuanda yapılıyor. Gençlerimizin daha fazla vakit geçirebilecekleri, enerjilerini daha fazla sarf edecekleri alanda yapmış olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından belediye başkanları butona basarak gençlik merkezinin temelini attı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!