Eyyübiye Belediyesi 47 bin aileye maddi destek

Güncelleme Tarihi:

Eyyübiye Belediyesi 47 bin aileye maddi destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 12:51

Eyyübiye Belediyesi 47 bin aileye maddi destek

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 4 yıllık süreç içersinde 47 bin yoksul aileye maddi ve manevi destekte bulunduğu kaydedildi.

Şanlıurfa’nın dezavantajlı ilçesi olarak bilinen Eyyübiye’de 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Ekinci, mesai dışında 60 bin ev ziyaretinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini almaya devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, sosyal belediyecilik anlayışıyla başladığı çalışmalar kapsamında 47 bin aileye maddi ve manevi destekte bulundu. Merkez ve kırsal mahalleleri gezen ekipler, yardıma muhtaç aileleri tespit ederek gerekli yardımları ulaştırıyor. Ekipler, durumu kötü olan aileleri bir bir tespit ederek gerek beyaz eşya yardımı, gerek kira ödeneği, ev bakım ve onarımı, gerekse de  gıda yardımında bulunarak ailelerin yüzünü güldürüyor. Başkan Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla maddi durumu yetersiz engelli bireylere sahip olan ailelere ise tekerlekli sandalye hediye edilerek ailelerin yanında yer alınıyor.
Temel belediyeciliğin yanı sıra özellikle sosyal belediyecilik kavramına önem veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’Eyyübiye ilçemiz, dar gelirli vatandaşların çok olduğu bir ilçe, bizlerde bunun bilinciyle ilk günden bu yana hareket ediyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tespiti yapılan ve bizlerin çat kapı yapıp ulaştığımız ailelere yardım etmeyi sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de yardımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!