'Eğitimde İşbirliği' protokolü imzalandı

Güncelleme Tarihi:

Eğitimde İşbirliği protokolü imzalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 14:31

'Eğitimde İşbirliği' protokolü imzalandı

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA’da, Harran Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İşbirliği' protokolü imzalandı.

Harran Üniversitesi, Anadolu İmam Hatip Liselerine eğitim desteği vermek için Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitimde işbirliği protokolü imzaladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Harran Üniversitesi birlikte yürüteceği proje kapsamında Şehit Onur Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Milli İrade Kız Anadolu Lisesi 9, 10, 11 ve 12'nci sınıflarında okuyan öğrencilere yönelik, üniversite kampüs ve kütüphanelerinden yararlanma imkanı sağlayacak. Harran Üniversitesi Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile Milli Eğitim Müdürü Metin İlci hazırlanan protokolü imzaladı.

Rektör Taşaltın, "Teorik araştırmalarda öğretim elemanlarımız sahada faaliyet vermeye çalışıyorlar. Bundan önce ferdi olarak hocalarımız çalışmalar yapıyordu. Bu protokolle daha rahat çalışma ortamı oluşacak ve daha fazla konularda işbirliğine gidilecektir. Üniversitemiz Milli Eğitimde okuyan öğrencilerimizle daha iç içe olacaktır. Gençlerimizi yönlendirebileceğiz ve daha profesyonel kurallar dahilinde geleceğimizi şekillendireceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise "Harran Üniversitesiyle Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imam hatip liselerinin proje okullarına yönelik işbirliği protokolü imzaladık. Bu protokol vesilesiyle üniversitemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında sosyal, kültürel, sanatsal ve akademik anlamlarda birçok alanda işbirliği yapmış olacağız" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!