AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’ndan Aday Adaylarına Teşekkür

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’ndan Aday Adaylarına Teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 13:12

AK PARTİ ŞANLIURFA İLÇE BAŞKANLIĞI, 7 HAZİRAN'DA YAPILACAK MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİ İÇİN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Ak Parti Şanlıurfa İlçe Başkanlığı, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için basın toplantısı düzenledi.
Şanlıurfa’da bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen araya gelen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Haziran seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Beyazgül, Ak Parti İl Başkanlığı Genel Merkezinin süreçle ilgili aldığı tüm kararları uygulayarak genel merkezin aday belirleme sürecine destek olduklarını ifade etti.
“Başta Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nureddin Nebati olmak üzere 12 birbirinden çok değerli arkadaşımız aday olarak belirlendi” diyen Beyazgül, adaylarla ilk toplantılarını Ak Parti Genel Merkezinde yaparak seçim stratejisi ve bazı hususlarda fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Beyazgül şöyle konuştu:
“Ardından hep birlikte genel merkezimizdeki aday tanıtım toplantısına katıldık. Partimiz Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Ak Parti seçim beyanamesini ve “Yeni Türkiye Sözleşmesini” ilk defa adaylarımızla birlikte açıklamış oldu. Temennimiz Yeni Türkiye için hedeflenen yeni anayasa ve Başkanlık sistemi için gerekli olan 400 milletvekilinin desteğini halkımızdan alıp 2023 hedefine ulaşmaktır. Ben tüm teşkilatımıza bu süreçte gösterdikleri ve gösterecekleri yoğun, özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. AK Partiye aday adaylığı sürecinde çok büyük teveccüh gösterilmiştir. Adaylarımıza da 7 Haziran seçimleri öncesi seçim sürecinde halkımızın aynı ilgiyi göstereceği inancındayız. Bu vesileyle partimize teveccüh gösterip bu önemli süreçte ben de varım diyen tüm aday adaylarımıza partimiz ve yönetimimiz adına teşekkür ederim. Birçok aday adayımız, adaylar açıklandıktan sonra gerek basın vasıtasıyla gerekse bizzat bizlere ulaşarak partimize ve adaylarımıza desteklerinin devam edeceğini belirtmişlerdir. Bu davranışları bizi mutlu etmiştir. Parti teşkilatı olarak tüm aday adaylarımızla birlikte Yeni Türkiye davasına sahip çıkmak yolunda çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!