TÜGVA köylerde öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

TÜGVA köylerde öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 14:55

TÜGVA köylerde öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - TÜGVA Samsun İl Temsilciliği, Asarcık ilçesi'nde Armutlu ve Güzelköy ilköğretim okullarında öğrencileri ziyaret etti.



Asarcık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde Samsun TÜGVA İl Temsilciliği ile Eğitim Bir-Sen Asarcık Şubesi’nin ‘Geleceğimiz Çocuklarımızla el ele’ çalışmaları kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştirildi. Armutlu ve Güzelköy köylerinde gerçekleşen etkinliklere Asarcık Kaymakamı Ömer Kıraç, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Asarcık EBS ilçe Temsilcisi Ertuğrul Topaloğlu, TÜGVA Samsun Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Etkinlikte öğrencilere, eğitimlerine katkı için kitap, spor malzemeleri gibi çeşitli hediyeler de verildi.



Açıklama yapan TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, "STK'lar, devletle iç içe ve dostça faaliyetlerde bulunduğu sürece ülkemizde kalkınma ve işbirliği sağlanacaktır" dedi.



TÜGVA olarak il genelindeki faaliyet alanı kapsamında her bir noktaya sevgi elini ulaştırmak için çalıştıklarını ifade eden Durmuşoğlu, “Çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için katkı vermeye çalışıyoruz. Gönüllü bir hareket olan TÜGVA olarak gençlerimizi anlıyor, ‘biriz’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Okullarımızda öğrencilerle bir araya gelip, onlarla zaman geçiriyor, çeşitli eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz geleceğimizin teminatı. İşlenmeyi beklen cevher gibi olan çocuklarımız, en iyi donanımla emin adımlarla geliyor” diye konuştu. Durmuşoğlu, Asarcık Kaymakamı Ömer Kıraç’a desteklerinden de dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!