Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği’nden İftar

Güncelleme Tarihi:

Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği’nden İftar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 09:17

MEYDAN

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği tarafından Salıpazarı ilçesinde verilen iftar yemeğine katıldı. İftar programı öncesi yapılan mehteran gösterisi halkın beğenisini kazandı.
Samsun’un Salıpazarı ilçesinde İstanbul Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi. Salıpazarı Belediye Meydanı’nda verilen iftara Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, İstanbul Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği yöneticileri ve çok sayıda siyasi parti temsilcileri ile yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı.
İftar yemeğine katılan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş yaptığı konuşmasında, "Ramazan ayının son günlerine girdiğimiz bu günde İstanbul Sultanbeyli Salıpazarlılar Derneği yöneticilerimiz tarafından Salıpazarı Belediye Meydanı’nda verilen iftar yemeğine SADEF Genel Başkanı olarak katıldık. Ayrıca bu iftar programına katkı sağlayan başta İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. STK, siyasi parti temsilcilerimiz konuya sahip çıkmış ve bu akşam muhteşem bir iftar programı ile güzel bir etkinlik düzenlemişler. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. SADEF’i tüm Samsunlulara, Samsun’u sevenlere izlemeye devam edin diyorum" dedi.
İftar yemeği sonrasında mehter takımı vatandaşlara yeniden gösterilerde bulunarak program sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!