Samsun’un en büyüğü hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Samsun’un en büyüğü hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 19:38

Samsun’un en büyüğü hizmete girdi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un İlkadım İlçe Belediyesi tarafından 18 ay önce temeli atılan Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapılacağı, Derebahçe Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle hizmete açıldı. 

Samsun’un İlkadım İlçesi Belediyesi tarafından 6 dönümlük alan içerisinde 4 bin 173 metrekarelik bir alana inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisleri açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, ilçe belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

TAM DONAMLI ÇOK AMAÇLI TESİS



Üç kattan oluşan ve 3 mahalleye hitap eden dev tesis ihtiyaca cevap veren bir çok faaliyet alanı ile bölgede var olan boşluğu önemli ölçüde dolduracağına vurgu yapan İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Toplam maliyeti 4 milyon TL'ye mal olan yarınlarımızın inşasında görev alacak olan çocukların eğitim ve sosyal aktivitelerle yetiştirileceği, ev hanımlarının, spor yapmak isteyen bayanların rahat ve nezih bir ortamda spor yapabilmelerine imkanı hazırlandığı fitness-kondisyon salonu, meslek öğrenmek isteyenlere el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve nikah salonları, cep sineması, yeşil alanı, çevre düzenlemesi, kamelyası, dinlenme alanları ve çocuk oyun guruplarıyla Derebahçe Sosyal Tesisi toplumun geniş bir kesimine hitap etmektedir" dedi.

BAŞKAN YILMAZ, "LAFLA İCRAAT OLMAZ"



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Gördüğünüz gibi lafla icraat olmuyor. Bundan 1,5 sene önce burada temellerini attığımız bu dev tesisin o günkü heyecan ve coşkuyu bugünde yaşıyorum. Kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

VALİ ŞAHİN; "BU DEV TESİS TAKDİRE ŞAYAN"



Samsun Valisi İbrahim Sahin, "Çok yakın zamanda buranın temelini atmıştık. Bugün ise, açılışını yapıyoruz. Burası kültürümüze uygun olarak inşa edilmiş. Bu dev eser Derebahçe mahallesine değer katıyor. Kadın, çocuk, erkek herkesimi bir arada buluşturacak büyük bir sosyal tesis. Erdoğan kardeşim çok mütevazi bir insan. Çalışmaları takdire şayan. Kendisini ve ekibini kutluyorum böyle bir tesisi İlkadım'a ve Samsun'a kazandırdıkları için” dedi.

ÇİĞDEM KARAASLAN, “İCRAATLAR GÖZLE GÖRÜLÜYOR”



İlkadım ilçesinde son dönemde yapılan icraatların gözle görüldüğünü ifade eden AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “İlkadım, Samsun'un en eski ve en büyük ilçesidir. Son dönemde İlkadım'da yapılan çalışmalar süratle tamamlanıyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde yerine getiriliyor. Bugün burada toplumun her kesimine hitap eden sosyal belediyeciliğin en güzel örneğinin hayata geçmesinden ötürü gururlanıyoruz" diye konuştu.

DUALARLA AÇILIŞI YAPILDI



Konuşmaların ardından Derebahçe Sosyal Tesisi'nin açılış töreni kurdela kesimi gerçekleşen duaların ardından katılımcı protokol gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!