Samsun'da İlkadım 'Eğitim'e hazır

Güncelleme Tarihi:

Samsunda İlkadım Eğitime hazır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 13:37

Samsun'da İlkadım 'Eğitim'e hazır

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN'da İlkadım İlçesi'nde 64 bin 500 öğrenci 109 okulda eğitim öğretimin 2. dönemine başladı. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Numanoğlu, "Tüm okullarımız eğitim öğretime hazır" dedi.

Samsun il genelinde 250 bin öğrenci, yaklaşık 900 okulda eğitim öğretimin 2. dönemine bugün itibariyle başladı. İlin en büyük ilçesi İlkadım'da da 54 bin 500 öğrenci, 109 okulda derslere yeniden 'merhaba' dedi. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ve şube müdürleri, eğitim öğretimin yeniden başlamasıyla birlikte ilçedeki ilk ve ortaokullar ile liseleri ziyaret etti. Necatibey, Karadeniz, Çatalarmut ilkokulları, Ticaret Sanayi, Kılıçarslan ortaokulları ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Davut Numanoğlu, okul müdürlerinden son durum hakkında bilgi alındı.



HER TÜRLÜ TEDBBİR ALINDI



Her okulda öğretmenlerle de görüşerek toplantı yapan Davut Numanoğlu, "İlkadım ilçemize bağlı okullarımızda ders zili çaldı. Okullarımız eğitim ve öğretime hazır. Tatil sonrası eğitim ve öğretimin başarılı geçmesi için her türlü tedbir alındı. Öğretmenlerimize güveniyor ve inanıyoruz. 2. yarıyılda başta yönetici, öğretmen ve eğitimin tüm paydaşlarına sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir eğitim sezonu dönemi diliyorum" dedi.



Davut Numanoğlu konuşmalarında Samsun Maarif Hareketi'nin önemine de dikkati çekerek, "İl Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Esen'in başlattığı bu büyük ve anlamlı hareket tüm eğitim camiası için bir sinerji yarattı. Sadece öğrenciler değil biz eğitimciler de bu sinerjinin farkındayız. Samsun Maarif Hareketi'ni 2. dönemde daha da ileriye taşıyabilmenin çabası içerisinde olacağız" diye konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!