Polislerden Vali Şahin'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Polislerden Vali Şahine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 13:15

Polislerden Vali Şahin'e ziyaret

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve teşkilat mensupları, polis teşkilatının kuruluşunun 171'nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

Polis teşkilatının kuruluşunun 171'nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cihan Alagöz ve teşkilat mensupları Samsun Valisi İbrahim Şahin'le makamında görüştü. Ziyarette kısa bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Emniyet teşkilatımızın 171'nci yıldönümü münasebetiyle sayın valimizi ziyarete geldik. Sayın valim, bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Doğu'da ve Güneydoğu Anadolu'da yaşanan olaylardan dolayı bu sene polis teşkilatının kutlamalarının sade ve mütevazi bir şekilde gerçekleşeceğini söyleyen Vali İbrahim Şahin, "Emniyet teşkilatı son on yılda çok ciddi açılımlar yaparak kendisini yeniledi. Emniyet teşkilatı daha sağlıklı ve kaliteli bir şekilde Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam etti, devam ediyor ve devam edecektir. Bu vesileyle Polis Teşkilatının 171'nci Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!