Piri Reis’ten Cemiyete Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Piri Reis’ten Cemiyete Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 18:15

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şahin, Radyo ve Televizyon öğretmeni aynı zamanda 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hilal Gamze Çakır, Radyo Televizyon öğretmeni Emel Özün, Gazetecilik Öğretmeni Hilal Şimşek 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan’ı ziyaret etti.

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şahin ve öğretmenler 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla organize edilecek etkinlik hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Şahin, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenleyeceğimiz etkinlik bizler için büyük önem taşıyor. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle bu etkinlik için büyük çaba sarf ediyoruz. Camiadan da gereken ilgiyi göreceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Samsun’da yapılacak ve Samsun’a fayda sağlayacak tüm etkinliklere cemiyet olarak destek vermeye hazırız” diye konuştu.
Müdür Mustafa Şahin’e öğretenler Hilal Gamze Çakır, Emel Özün ve Hilal Şimşek eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!