OMÜ’nün Üniversite tanıtım günleri şenlik havasında geçti

Güncelleme Tarihi:

OMÜ’nün Üniversite tanıtım günleri şenlik havasında geçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 17:00

OMÜ’nün Üniversite tanıtım günleri şenlik havasında geçti

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Üniversite Tanıtım Günleri’nin 12’ncisi de öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. 
OMÜ’ nün tüm fakülte, yüksekokul ve enstitülerinin stant açarak Samsun ve ilçelerinden gelen lise öğrencilerine bölümlerini tanıttıkları, öğrencilerden gelen soruları cevapladıkları ve öğrencilerin tüm bölümleri yakından tanıyarak sınavda doğru tercih yapmalarının amaçlandığı 12’nci Üniversite Tanıtım Günü, aynı zamanda eğlencenin de bol olduğu içeriğiyle dikkat çekti. OMÜ Yaşam Merkezi’nin önündeki açık alanda kurulan tanıtım stantlarını gezen öğrenciler tüm sorularına uzmanlar tarafından cevap bulma şansı yakaladı.

REKTÖR PROF. DR. BİLGİÇ: AMACIMIZ KATKI SAĞLAMAK
Rektör Bilgiç öğrencilere seslendiği konuşmasında, ”Müstakbel öğrencilerimiz hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmelerini kolaylaştırmak adına düzenlediğimiz üniversitemizin tanıtım günlerine katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hayatta bizi mutlu edecek en önemli şeylerden biri meslek seçimlerimizi doğru yapabilmemizdir. Biz bugün bu etkinlikle sizlerin mesleklerle ilgili daha fazla bilgi edinmenize ve doğru tercihlerde bulunmanıza katkı vermeyi amaçladık. OMÜ 42. yılını doldurmuş köklü üniversitelerden biridir. Burayı tercih etmekten dolayı asla pişmanlık duymayacağınızı söyleyebilirim" dedi. 

Konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Bilgiç ve beraberindekiler, stantları tek tek gezerek bilgi aldı ve öğrenci gruplarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!