Kurt Ve Taşçı Destek İstedi

Güncelleme Tarihi:

Kurt Ve Taşçı Destek İstedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 18:37

Atakum ilçesinde pazar yeri ziyareti yaparak hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 1 Kasım seçimi için AK Parti’ye destek istedi.

Atakum ilçesinde pazar yeri ziyareti yaparak hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 1 Kasım seçimi için AK Parti’ye destek istedi.
AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt’la birlikte pazar yerlerini gezen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaklaşan 1 Kasım seçiminin önemine dikkat çekerek vatandaşlardan sandık başına giderek ülkenin geleceği adına AK Partiye oy vermelerini istedi.
“TİMSAHLAR BEKLİYOR”
Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve süreçte atılabilecek en önemli adımın birlik ve beraberliğin korunması olduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin etrafını adeta timsah gibi çevirip, bizi Suriye’nin içerisinde bulunduğu duruma çekmek isteyenler var. Ama hesaplamadıkları şey, milletimizin milli iradesidir. Milletimiz, kendisini bölmek isteyenlere müsaade etmeyecektir. Sandıktan kaos değil, güçlü bir iktidar çıkacaktır. Tek başına iktidar olmuş bir AK Parti, AK belediyeciliğin temsilcisi olan bizleri daha güçlü kılacak, yatırımlarımız ve projelerimiz bu doğrultuda daha zengin içerikli bir halde sizlerin hizmetinde olacaktır. Birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesi, daha iyi hizmetlerin halkla buluşturulması için tüm vatandaşlarımızdan sandık başına gitmelerini ve milli iradeyi sandığa yansıtmalarını istiyoruz” dedi.
“MİLLET BİZİZ, BİZ MİLLETİZ”
Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden ve seçimlerde AK Parti’nin gücüne güç katmalarını isteyen AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, “Türkiye’de kaos ortamı oluşturmak isteyenler, 1 Kasım seçiminde sandıkta AK Parti’nin hezimet yaşamasını hayal ediyorlar. 13 yıldır durmadan, duraksamadan, önüne çıkartılan tüm engelleri aşıp bu millete hizmet etmiş bir iktidar var. AK Parti halkın kurduğu bir partidir. Millet biziz, biz milletiz sadece bir slogan değil, AK Partinin özü, milletine bakışıdır. Bu bağlamda, kaos hayalleri kuranlar 1 Kasım akşamında milletin kararını görecek, Türkiye hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyecek. Bir oyla ne olur diye düşünmemek lazım. Bir oyla bu ülkenin aydınlık yarınlarına bir tuğla da siz koymuş olacaksınız” diye konuştu.
Pazar yeri ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra Atakum ilçesinde esnaf ve bazı kurumları ziyaret etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!