Kablo hırsızı tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kablo hırsızı tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 15:06

Kablo hırsızı tutuklandı

Haberin Devamı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da inşaat halindeki binadan elektrik kablolarını söküp çalarken yakalanan 2 kişiden 27 yaşındaki Muhammet Sisko tutuklandı, 23 yaşındaki Kerim U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay dün merkez Canik İlçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde meydana geldi. 'Hırsızlık' suçundan 20 sabıkası bulunan Muhammet Sisko ile arkadaşı Kerim U., inşaat halindeki binaya girdi. Şüpheliler, ellerindeki keski ile duvarı kazıyıp içine yerleştirilen elektrik kablolarını sökerek çuvala koymaya başladı. Bu sırada devriye görevi yapan polis şüphelileri inşaatta fark ederek suçüstü yakalayıp gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Muhammet Sisko polise verdiği ifadesinde suçlamayı kabul etmeyip tuvalet ihtiyacını gidermek için inşaata girdiğini söyledi. Diğer şüpheli ise suçu kabul edip pişman olduğunu söyledi.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen ve savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Muhammet Sisko, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!