İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı olimpiyata hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı olimpiyata hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 13:08

İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı olimpiyata hazırlanıyor

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - TÜRKİYE İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı, Samsun'da düzenlenecek 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarını sürdürdüğü belirtildi.
Samsun'da 18-30 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan Türkiye İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı, çalışmalarına hız verdi. Samsun'da düzenlenecek dördüncü ve son kamp öncesinde, başantrenör Hilal Şöhret, kamp süreci ve oyuncuların son durumları hakkında açıklamalarda bulundu. Şöhret, takım olarak çalışmalara iki yıl önce başladıklarını belirterek "Ülkemizi tamamı Türkiye Şampiyonası'ndan seçilen 8 kişilik ekiple temsil edecek. Oyuncularım iki yıl öncesine kıyasla hem fiziksel hem de teknik açıdan daha iyi durumda ve olimpiyatlara hazır hale geldiler. Çalışmalarımıza çok güzel devam ediyoruz. Çalışmalarımızı Samsun'daki dördüncü kampımızla tamamlayıp oyunların başlamasını bekleyeceğiz. Elimizden gelen her çalışmayı yapıyoruz. Ümit ediyoruz ve inanıyoruz ki, şampiyon olacağız. Madalya alıp bayrağımızı kendi ülkemizde dalgalandırmak istiyoruz" diye konuştu.
İşitme Engelliler Tenis Milli Takımı'nda kadrosu şu oyunculardan oluşuyor; Mahmutcan Aydın, Asuman Şakı, İsmail Hakkı Yılmaz,
Tutem Banguoğlu, Beste Mürşitoğlu, Berçem Kol, Hidayet Eren Kocatürk, Sercan Yeşilova.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!