İlkadım’da Muhteşem Tören

Güncelleme Tarihi:

İlkadım’da Muhteşem Tören
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 17:24

İlkadım Belediyesi 2015 Spor Yatırımları Sporcu Ödül Töreni’nde sporcularla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "2015 yılında spora toplam 1 milyon 463 bin lira yatırım yaptık" dedi.
İlkadım Belediyesi tarafından 2015 yılında Türkiye ve dünya sıralamalarında dereceye giren 68 sporcu için "2015 Spor Yatırımları Sporcu Ödülü" adlı altında tören düzenledi. Derece giren sporcular, ödüllerini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un elinden aldı. İlkadım Belediyesi Mete Adanır Spor Salonu’nda düzenlenen tören büyük ilgi gördü. Ödül törenine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu ve Yahya Çınkıl, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, çok sayıda sporcu ve velileri katıldı.
Ödül töreninde spora ve sporculara her zaman büyük destekler sağladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak daima sporun ve sporcunun yanında olarak her türlü destekleri sağladık. Sporun içinde olan bireyler her zaman vatanına milletine saygılı ve faydalı olurlar. 2015 yılında spora toplam 1 miyon 463 bin lira yatırım yaptık. 2004 ’Yılında Sağlık İçin Spor, Spor İçin İlkadım’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, 2007 yılında hizmete açtığımız Mete Adanır Spor Salonu açıldığı günden bugüne kadar 20 bin kişiye spor yapma imkanı sağlamıştır. İlkadım Belediyesi bünyesindeki sporcularımız İşitme Engelliler Olimpiyatları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları Uluslararası Müsabakalarda bir çok madalya kazanarak Samsun şehrimizi ve ülkemizi başarı ile temsil etmişlerdir. İlkadım Belediyemiz kendi yetiştirdiği sporcuların yanında yıldızı parlayan ve il dışına transferi söz konusu olan sporculara sahip çıkmaktadır. Bu kapsamda 85 sporcumuza eğitim bursu vererek onları destekliyoruz. Belediyecilik anlayışımızda mahalli spor kulüplerine rakip olan değil destek olan hizmet anlayışına sahibiz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan spor kulüplerine spor tesisi desteğinin yanı sıra ayni ve nakdi 518 bin lira yardımda bulunarak destek olduk. 2015 yılında spora toplam 1 milyon 463 bin lira yatırım yaptık" şeklinde konuştu.
"GELECEK İÇİN DESTEĞİMİZ SÜRECEK"
Gerçekleşen ödül törenin İlkadım’ın gurur günü olduğunun altını çizen Başkan Tok, "Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamda spor yapabilmeleri için rekreasyon alanları, semt spor sahaları, halı sahalar yaparak hizmete açıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren birçok projeyi hayata geçirdik. ’Okullar Hayat Olsun Projesi’ kapsamında okullarda spor alanları oluşturduk. ’Haydi Spora Projesi’ni uyguladık, ’İlkadım Sizden Fırsatlar Bizden Projesi’nin birinci etabını bitirerek, ikinci etabını uygulamaya geçtik. ’Gelecek İçin Minik Adım Spor’ İçin İlkadım projemizi 2016 yılının ilk günlerinde uygulamaya başlayacağız. Bugün ise düzenlenen bu büyük ödül töreninde İlkadım Belediyesi olarak spora verdiğimiz önem ve değerin meyvelerini topluyoruz. Bugün bizlerin gurur ve onur günüdür. Bizlere bu gururu yaşatan tüm sporcularıma ve antrenörlerimize sonsuz teşekkür ediyor. Her zaman destekçileri olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum" dedi.
Ödül töreninin ardından programa katılan tüm sporculara malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!