ICSD Başkanı Rukhledev, Samsun’da

Güncelleme Tarihi:

ICSD Başkanı Rukhledev, Samsun’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 17:20

ICSD Başkanı Rukhledev, Samsun’da

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - ULUSLARARASI İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Başkanı Valery Rukhledev, 23’üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için Samsun’a geldi. Rukhledev, oyunların hazırlık sürecinden çok memnun olduğunu söyledi.
ICSD Başkanı Valery Rukhledev, 23’üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için Samsun’a geldi. Türkiye’nin her anlamda çok büyük bir güce sahip olduğunu ve Deaflympics hazırlıklarında organizasyona maddi ve manevi tüm desteğin sağlandığını söyleyen Rukhledev, “Oyunların hazırlık sürecinde de net bir şekilde gördük ki, Türkiye çok güçlü bir ülke. Samsun’da ki hazırlıklar ve tesisleşme süreci çok hızlı bir şekilde tamamlandı. Aslında hazırlıkların bu kadar hızlı tamamlanmasına biraz şaşırdığımızı bile söyleyebilirim. Tüm dünyadan Türkiye’ye ve oyunların hazırlık sürecindeki çalışmalara dair çok iyi bir izlenim var. Samsun, oyunların öncesinde daha sessiz ve sakin bir şehirdi. Ama Deaflympics’le birlikte şehirde başlayan hareketlilik ve canlılık, kısa sürede tüm dünyaya yayıldı” dedi.
Tarihin en büyük katılımlı Deaflympics’i olacak Samsun 2017, 18 Temmuz’daki açılış töreniyle başlayacak ve 30 Temmuz’a kadar devam edecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!