Halil Mutlu, öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Halil Mutlu, öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 12:43

Halil Mutlu, öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

Ayhan AYDEMİR/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde '100 BüyükTürk'projesi kapsamında Dünya ve Olimpiyat Halter Şampiyonu Halil Mutlu,öğrencilerle buluştu.



Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “100 Büyük Türk” projesi kapsamında Dünya ve Olimpiyat Halter Şampiyonu Halil Mutlu, Bafra İlçesi Kelikler Ortaokulu öğrencilerle biraraya geldi. Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmada Halil Mutlu, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Halil Mutlu, "Ben Bulgaristan'da doğdum. Orada ailem ve ben tütüncülük ile uğraşırdık. O yüzden Bafra bana yabancı değil. Burada da aynı şekilde çocuklar tütün ile büyüyor. Ben hayatımı spora borçluyum. Bana boyum hariç her şeyi sorabilirsiniz” dedi.



Halil Mutlu öğrencilere çocukluk hayatını, sporcu kariyerini, öğrencilik hayatını ve başarılarını anlattı. Örencilerin isteklerini kırmayan Mutlu, tüm sorularını yanıtladı. Programa Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değirmenci, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!