Genç’ten Muhtarlara Çanakkale Gezisi

Güncelleme Tarihi:

Genç’ten Muhtarlara Çanakkale Gezisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2015 17:17

Muhtarlara Çanakkale gezisi sözü veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sözünü tuttu. Muhtarlar, Çanakkale’yi gezdi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, verdiği sözü tutarak muhtarları Çanakkale’ye gönderdi. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ile Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç’in de bulunduğu geziye katılan muhtarlar, Çanakkale’de duygusal anlar yaşadı. Tarihi yerleri gezen muhtarlar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür etti.
TARİHİ YERLERİ GEZDİLER
Gezinin ilk günü İstanbul’a giden muhtarlar, sabah namazını Fatih Camisinde kıldıktan sonra Eyüp Sultan Camisi ve türbesini gezdi. Daha sonra Deniz Müzesi ve Dolmabahçe Sarayını ziyaret eden muhtarlar, Büyükada’da birlikte akşam yemeği yedi. İkinci gün sabah Çanakkale’ye geçen muhtarlar, Çanakkale’de Kilit Bey Kalesi, Namazgah Tahtası, Seyit Onbaşı Anıtı, Yahya Çavuş Anıtı, Alçıtepe Canlı ve Sesli Tarih Müzesi ile Zığındere Sargı Yeri Hastanesini gezdi.
“ÖĞRENCİLERİ GÖNDERİYORUZ”
Muhtarların belediye ile vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğüne vurgu yapan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, “Sayın Başkanımız Osman Genç, muhtarlarımıza daha önce Çanakkale gezisi sözü vermişti. Başkanımız sözünü tuttu ve muhtarlarımızla birlikte Çanakkale’de hem şehitlerimizi ziyaret ettik hem de tarihimiz açısından önemli olan yerleri gezerek o günleri yaşadık. Son derece faydalı bir gezi oldu. Canik Belediyesi olarak muhtarlarımızın haricinde, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek adına özellikle öğrencilerimizi Çanakkale’ye gönderiyoruz” dedi.
MUHTARLARDAN GENÇ’E TEŞEKKÜR
Muhtarlar, Çanakkale’yi her zaman ziyaret etmek istediklerini belirterek "Bizim de Başkanımızdan böyle bir talebimiz oldu ve Başkanımız her zaman olduğu gibi yine bizi kırmayarak, bize Çanakkale gezisi imkanı sağladı. Kendisine muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz. Burada tarihi yerleri görmek, şehitlerimizi ziyaret etmek bizi son derece duygulandırdı” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!