Danimarka'nın Ankara Büyükelçisinden ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Danimarkanın Ankara Büyükelçisinden ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 12:13

Danimarka'nın Ankara Büyükelçisinden ziyaret

Haberin Devamı

 SAMSUN,(DHA) - DANİMARKA'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından valilik makamında karşılanan Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Sayın Svend Olling yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim bu yoğun programınıza rağmen beni kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bu benim için büyük bir mutluluk. Ben bu gün burada Olimpiyat oyunlarına katılan Danimarka ekibini desteklemek için buradayım ve sizleri ziyarete geldim. Bu organizasyon için de sizlere müteşekkirim. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Osman Kaymak'ta, "Öncelikle şehrimize hoş geldiniz diyorum. İlimizde bu gün 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları seremonisi yapılacak. Biz vakit olduğu müddetçe misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Olimpiyatlara katılan Danimarkalı sporculara başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum. Samsun bu organizasyon için çok ciddi emekler verdi. Üç yıldır bu organizasyona hazırlanıyoruz.  Samsunumuzda düzenlenen bu olimpiyat ümit ederiz ki, dünya sporuna, dünya kardeşliğine ve dünya barışına katkı yapar. Bu organizasyonu tüm Samsunlular olarak gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. İlimizi ve valiliğimizi ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum" ifadelerini kullandı.
Vali Osman Kaymak, ziyaretin anısına Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling'e bir cini tabak hediye etti. Ziyaretin sonunda Büyükelçi Svend Olling, Valilik Şeref Defterini imzalayarak ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!