Basın kartı sahiplerine dünya göz hastanesinde indirim

Güncelleme Tarihi:

Basın kartı sahiplerine dünya göz hastanesinde indirim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 11:17

Basın kartı sahiplerine dünya göz hastanesinde indirim

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - BASIN ilan Kurumu Genel Müdürlüğü ile Dünya göz Hastanesi Sanayi Ticaret A.Ş. arasında yapılan anlaşma ile birlikte Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü ile bağlı şubeler çalışanları, sarı basın kartı ve sürekli sarı basın kartı sahipleri ile birinci derece yakınları ciddi oranda sağlık indiriminden faydalanacak.

Basın İlan Kurumu Samsun İl Müdürü Mustafa Bayraktar, “Basın mensuplarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Çalışma temposu ve stres nedeniyle kendilerine ve ailelerine yeteri kadar zaman ayıramıyorlar. Maalesef iş yoğunluğum var diyerek sağlık sorunlarını sürekli erteleyebiliyorlar. Yapılan protokolle birlikte sadece kurumumuz bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımıza değil sarı basın kartı ile birlikte sürekli sarı basın kartı taşıyan meslektaşlarımız ve birinci derece yakınlarına da Dünyagöz Hastanelerinin bulunduğu her yerde ciddi oranda indirim yaptırarak katkı sağladığımızı düşünüyorum” dedi

Protokolün önemine dikkat çeken Bayraktar, “Bu anlaşmanın her aşamasında katkı sunan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü üst yönetimi ve Dünyagöz Hastaneleri Yönetim Kurulu üyelerine hem mesai arkadaşlarım hem de meslektaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Öte yandan anlaşma 10 Temmuz 2018 tarihine kadar geçerli olacak.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!