Köklü geçmiş, parlak gelecek: Bafraspor’da yeni başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Köklü geçmiş, parlak gelecek: Bafraspor’da yeni başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 11:07

Köklü geçmiş, parlak gelecek: Bafraspor’da yeni başlangıç

Haberin Devamı

Emre ŞAHİNOL/BAFRA (Samsun), (DHA)-SAMSUN Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, yeni teknik direktörü Polat Özkan önderliğinde ilk antrenmanına çıktı.

Samsun Süper Amatör Lig A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, yeni teknik direktörü Polat Özkan önderliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Bafra Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenmanı kulüp başkanı Gökhan Göz de yakından takip etti. Bafraspor'un köklü geçmişi olduğunu belirten başkan Göz, yeni bir dönemin başladığını söyledi.

ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Genç yeteneklere yatırım yapmanın önemine değinen Başkan Göz,"Kulübün iç tesislerinin ve futbolcuların yaşam alanlarının iyileştirilmesi için çalışmalar başladı. Bu yatırım çok değerli ve kulübün geleceğine katkı sağlayacak. Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) hedeflerimiz var.Oyuncular ve teknik ekip arasında özel bir bağ kuruldu ve kulüp olarak büyük hedeflere odaklandık. Üçüncü lig hedefimizin çok yakın olduğuna inanıyorum. Mevcut kadromuzun birinci lige çıkabileceğine inanıyorum. Bafraspor taraftarları kulüp için kritik bir rol oynuyor. Bafraspor'un sahip olduğu etkileyici 5 bin kişilik stadyumumuzda, herkesi maçlara davet ediyorum. Kulüp olarak, bu sezon BAL'a yükselme sözü veriyoruz ve taraftarların desteği bu hedefe ulaşmamızda en önemli rolü oynuyor. Ayrıca, genç yeteneklerin yetişmesine odaklandık ve altyapı çalışmaları için uzman teknik hocaların transfer ettik. Kulübün geleceğine güvenle bakıyoruz. Başarılı bir sezon bizleri bekliyor" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!