Atıl eşyaları boyayıp revize ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Atıl eşyaları boyayıp revize ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2023 15:16

Atıl eşyaları boyayıp revize ediyorlar

Haberin Devamı

Emre ŞAHİNOL/BAFRA, (Samsun), (DHA)- SAMSUN’un Bafra ilçesinde evde kullanılmayan ahşap eşyaları boyayıp revize ederek sergileyen Sevil Özkök, “Önce küçük bir hobiyle başladım ve hobi edinerek kendimi geliştirdim. Tutkumu paylaşmak amacıyla da Umut Atölyesi’ni kurdum” dedi.

Samsun’un Bafra ilçesinde kullanılmayan ahşap eşyaları boyayıp revize eden Sevil Özkök, küçük yaşta edindiği hobisini insanlara da alıştırmak amacıyla atölye kurdu. Burada, dersler vermeye başlayan Özkök, “Atölyede değişimler ve dönüşümler gerçekleştirerek zaman zaman öğrencilerle bir araya gelirken her yaştan insanı kabul etmeye özen gösteriyorum. Aldığım olumlu tepkiler ve öğrencilerin mutluluğu, insanlara bir hobi kazandırmak tarifsiz bir duygu” dedi.

“MUTLULUĞU HİSSEDİYORUZ”

Atölyeye gelen insanların evlerindeki atıl eşyaları boyayarak revize ettiğini söyleyen Özkök, “Birçok insan beni takip ediyor. Umut Atölyesi adı altında bir platform kurdum. Burada mutluluğun gücünü hissediyoruz ve ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz. Her yaş grubu insanı buraya davet ediyoruz ve sanatın keyfini çıkarıyoruz” dedi.

“3 YILDIR YAPIYORUZ”

Hobi olarak bu işi yaptıklarını söyleyen kursiyer Emine Uysal, “3 yıldır bu keyifli işi sürdürüyoruz. Burada birçok teknik öğrendik. Evdeki kullanılmayan eşyalarımızı tekrar kullanılabilir bir hale getirdik” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!