Başkan Deveci: Belediye başkanının yüreğinde insan sevgisi olmalı 

Güncelleme Tarihi:

Başkan Deveci: Belediye başkanının yüreğinde insan sevgisi olmalı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2023 17:46

Başkan Deveci: Belediye başkanının yüreğinde insan sevgisi olmalı 

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Belediye başkanının yüreğinde insan sevgisi olması lazım” dedi. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, son 4 buçuk yılda gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdi. Kent kültürünü ve komşuluk ilişkilerine önem verdiğini söyleyen Başkan Deveci, "Atakum'da her kültürden insan var. Birbirleriyle komşuluk yaşamalılar" diye konuştu.

'ATAKUM’DA ÇOK ÖNEMLİ MESAFE KAT  ETTİK' 

Son 4 yılda Atakum Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve çoğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk olan projelerinden bahseden Başkan Deveci, “Ben insanları seviyorum. Babaannem bana ‘Sen çocukken bile kavga etmiyordun’ derdi. Herkeste insan sevgisi olmalı ama bence Belediye Başkanı’nda özellikle olmalı. Anadolu kentlerinde paran varsa şayet han, hamam yapıyorsun. Ama asıl önemli olan kent kültürü ve komşuluk hukukunu oluşturmak. Seçimden önce de bana soruluyordu, benim en büyük projem Atakum’da komşuluk hukuku oluşturmak. Büyük kentlerde kimse kimseyle konuşmuyor, ailelerin geliş gidişi yok. Bu olguyu Katılımcı Bütçe başlığı altında kurumsallaştırdık. Mahallelerimizde toplantılar düzenledik. Komşuluk hukuku öyle parayla pulla olmuyor; insanlara güven vererek, konuşabilecekleri alanları oluşturarak, onların önünü açarak ve çok çalışarak oluyor. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Atakum’da çok önemli mesafe kat ettik. Önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!