Atakum Belediyesi’nden öğrencilere ve esnafa sıcak çorba

Güncelleme Tarihi:

Atakum Belediyesi’nden öğrencilere ve esnafa sıcak çorba
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 17:25

Atakum Belediyesi’nden öğrencilere ve esnafa sıcak çorba

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Atakum Belediyesi ekipleri, kış soğuklarının kendini hissettirmesiyle birlikte öğrencilere ve esnafa yönelik sıcak çorba ve poğaça dağıtım çalışmalarına başladı. Sabahın ilk saatlerinde yurtlarının önünde çorba ikramıyla karşılaşan öğrenciler Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye teşekkür etti.

Atakum Belediyesi ekipleri ve gönüllü gençler, soğuk havanın kendini hissettirmesiyle kolları sıvadı. Turgut Özal Öğrenci Yurdu önünde ve Mimarsinan Pazarı’nda sıcak çorba ile sıcak poğaça ikramı yapan ekipler öğrencilerin ve esnafın içini ısıttı. Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi Kütüphanesi’nde sabah saatlerinde ders çalışmaya başlayan öğrencilere de taze ve sıcak poğaça ulaştırıldı. Uygulamanın çok değerli olduğunu belirten öğrenciler ve pazar yeri esnafı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’ye ve Atakum Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

İKRAM DEVAM EDECEK

Sabah saatlerinde okula giden öğrenciler ve pazar yeri esnafı için devam edecek sıcak çorba ikramı Atakum’un çeşitli noktalarında özellikle esnaf ile öğrenci yoğunluğu olan yerlerde yurttaşlarla bir araya gelecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!