Atakum, Başkan Deveci ile nefes aldı

Güncelleme Tarihi:

Atakum, Başkan Deveci ile nefes aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2024 18:34

Atakum, Başkan Deveci ile nefes aldı

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, göreve geldiği günden itibaren kentte çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına hız kazandırdı. Kent, ağaç ve bitki çeşitliliğinin yanı sıra artan yeşil alanlarıyla vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, çevre dostu çalışmalarıyla fark yaratıyor. Göreve geldiği 2019 yılından bugüne kentte yeşil alanların artırılmasına öncülük eden Başkan Deveci, 17 yeni parkı vatandaşların hizmetine açtı; 13 parkı da revize ettirdi. Kent, doğaya kazandırılan 2 bin 160 ağaçla adeta nefes aldı. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar 198 bin adet mevsimlik bitki ile 112 bin 889 adet çalıyı toprakla buluşturdu. Kentte 101 bin adet fide üretildi. Atakum Belediyesi ekipleri, çevre düzenleme ve yeni park çalışmaları için yoğun mesai harcıyor. 

‘İLK GÜNKÜ DAYANIŞMA VE GÖREV BİLİNCİYLE’

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Atakum, yeşili ve mavisi ile Karadeniz’in incisi. Kentimizin doğal güzellikleri, yaşam alanları ve parkları; Atakumluların vakit geçirmekten en çok mutluluk duydukları yerler. Çevre düzenleme çalışmalarımızla; vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmayı ve doğada daha fazla zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, Atakumluların ağaçlarda kuş sesleriyle, çiçeklerin kokusunu duyabildiği; eşi, arkadaşı ve çocuğu ile yürüyüş yapabildiği yaşam alanlarının sayısını, el birliğiyle artırdık. Ayrıca yeni yaşam merkezleri ve parkları hizmete açmaya hazırlanıyoruz. Ekiplerimiz; ilk günkü heyecan, dayanışma ve görev bilinciyle; ara vermeden çalışıyor” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!