Saraç, Ziyaret Turlarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Saraç, Ziyaret Turlarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 16:25

SARAÇ, ZİYARET TURLARINI ARALIKSIZCA SÜRDÜRÜYOR

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri nedeniyle AK Parti’den Sakarya Milletvekili aday adayı olan Cihan Saraç, Sakarya Ziraat Odası ve Sakarya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu’yu ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Saraç, önce Ziraat Odası seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, yaklaşan seçimleri değerlendirerek neden aday olduğu hakkında bilgiler verdi. Uzun zamandır siyasete ilgi duyduğunu ve çevresinden bu konuda yoğun talep aldığını vurgulayan Saraç, “Sakarya nın sorunlarını ve fırsatlarını iyi biliyorum. Bir iş adamı olarak Sakarya halkıyla, yakın temas içindeyim. Sakarya için projelerim var. Diğer taraftan esnaflık tecrübem ve birikimimin ülkeye katkı sağlayacağına ve yeni Türkiye hedefine doğru koşarken ekonomi alanında yapılacak reformların gücümüzü daha da arttıracağına inanıyorum. Bu bakımdan Türkiye için en doğru adresten, AK Parti’den siyasete girerek ülkeme hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.
Saraç, Sakarya Ziraat Odası ardından Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve yönetimini ziyaret ederek Seçim Çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!