Sapanca Gölü'nde koybolan genç üçüncü gününde de bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Sapanca Gölünde koybolan genç üçüncü gününde de bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 20:19

Sapanca Gölü'nde koybolan genç üçüncü gününde de bulunamadı

Haberin Devamı

İsa ÇİÇEK/SAPANCA(Sakarya), (DHA)- SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde gölde kayığın alabora olması sonucu boğulan 33 yaşındaki Hasan Önder Çetin'i arama çalışmalarının üçüncü gününden de sonuç alınamadı. 
Sapanca Gölü'nde 3 gün önce 3 arkadaşın bulunduğu kayığın alabora olması sonucu 2 kişi kurtulurken, Hasan Önder Çetin, suya düşerek kayboldu. Hasan Önder Çetin'in bulunması için ilk gün Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Yalova Deniz Polisi Su Altı ekipleri su üstünde ve su altında arama çalışmaları gerçekleştirdi. İkinci gün çalışmalar sadece Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından su üstü ve su altı sonarları ile yapıldı. Bugün ise Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Yalova Deniz Polisi Su Altı ekipleri su üstünde ve su altında arama çalışmalarına devam etti. Dalgıçlar kıyıdan 150 metre açıkta ve 25 metre derinlikte arama gerçekleştirdi. Arama çalışmalarından bugün de bir sonuç çıkmadı. Arama çalışmaların yarın tekrar devam etmesi bekleniyor.
Hasan Önder Çetin’in yakınlarının endişeli bekleyişi sürerken, arama çalışması yapan AFAD ve deniz polisi görevlilerinden bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!