Kemal Öztürk Adapazarı Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Kemal Öztürk Adapazarı Minibüsçüler Odasını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 17:26

ADAY ADAYI KEMAL ÖZTÜRK ADAPAZARI MİNİBÜSÇÜLER ODASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Sakarya Milletvekil Aday adayı Kemal Öztürk, “Sakarya güçlü bir teşkilat ile 2 adaylığı da alarak 7-0 yapacaktır” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekil Aday adayı Kemal Öztürk Adapazarı Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu’da ziyarete eşlik etti. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kemal Öztürk, “Şehrin kılcal damarlarını gezdim. Ben siyasette kişinin egosunun olmasından yanayım. Seçim işleri yoğun ama zevkli. Ben üç tane seçim geçirdim Tayyip beyle. Her turda 60 şehir gezdik. Bu şehirde muhalefet yok ortada. Sakarya güçlü bir teşkilat ile 2 adaylığı da alarak 7-0 yapacaktır. Bu seçimler Sakarya için önemlidir. Adil bir seçim olması güzel bir şey. Allah memleketimize hayırlı etsin. Şehir inşallah güzel şeyler yaşayacak” ifadelerini kullandı.
Adapazarı Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek aday adaylığının hayırlı olmasını dile getirdi. Adapazarı Minibüsçüler Odası sonrası AK Parti Sakarya Milletvekil Aday adayı Kemal Öztürk esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Öztürk, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!