Hacıeyüpoğlu: Artık Muhalefet De AK Parti’yi Alkışlıyor

Güncelleme Tarihi:

Hacıeyüpoğlu: Artık Muhalefet De AK Parti’yi Alkışlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 16:34

HACIEYÜPOĞLU: ARTIK MUHALEFET DE AK PARTİ’Yİ ALKIŞLIYOR

Serdivan Mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Ekranlarda izlediğimiz gibi; AK Parti’yi artık muhalefet partileri de alkışlıyor. Çünkü alkışlamaktan başka ellerinden bir şey gelmiyor” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmaları kapsamında Serdivan’da muhtarlar ile bir araya geldi. AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediyesi Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ve Bilgehan Doğru’nun da yer aldığı programda konuşan Recep Hacıeyüpoğlu, yeni Türkiye ideali için tüm hızıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Hacıeyüpoğlu, “Yükselen demokrasisi ve büyüyen ekonomisiyle artık yeni bir Türkiye’den söz ediyoruz. Eski Türkiye’ye dair her şey geride kaldı. Birileri Türkiye eski istikrarsız günlerine dönsün, belirlenen çekirdek alan dışına çıkamasın diye ümit ediyor olabilir. Ancak biz milletvekili adayı arkadaşlarımızla, teşkilatlarımızın tüm kademeleriyle, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla yeni Türkiye’ye inandık. Yeni Sakarya’yı da bu anlayış ve kararlılıkla inşa edeceğiz” diye konuştu.
Recep Hacıeyüpoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “AK Parti 13 yıllık iktidarı süresince hayata geçirilebilecek tüm reformları gerçekleştirmiş bir harekettir. Bugün sağlıkta, savunma sanayisinde, eğitimde, enerji altyapısında ve diğer tüm alanlarda ülkemizin geldiği konum ortadadır. Ekranlarda izlediğimiz gibi; AK Parti’yi artık muhalefet partileri de alkışlıyor. Çünkü alkışlamaktan başka ellerinden bir şey gelmiyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!