Dr. Gündoğdu, Rektör Elmas İle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Dr. Gündoğdu, Rektör Elmas İle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2015 13:29

DR. GÜNDOĞDU, REKTÖR ELMAS İLE BULUŞTU

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Dr. İsmail Gündoğdu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette yüksek öğrenim ve üniversitenin sorunlarına değinen Gündoğdu ile Elmas, Sakarya Üniversitesi’nin hem ülke hem de dünya çapında her gün ilerleme kaydettiğini bu durumunda kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirttiler. Ziyarette bir açıklama yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, üniversite tarafından hazırlanan ve kamuoyunda takdir gören "Üniversite-Sanayi" işbirliği projesini başarıyla sürdürdüklerini ifade etti.
Elmas, Dr. Gündoğdu’ya çıktığı yolda başarılar diledi. Milletvekili aday adayı Dr. İsmail Gündoğdu, daha önce açıkladığı Sakarya’ya ikinci bir Devlet Üniversitesi projesini anlatarak rektörlük ile işbirliği içinde eğitime katkı sağlamak için elinden gelen çabayı göstereceğini dile getirdi. "Yeni Türkiye" vizyonuna uygun çalışmalara imza atmak istediğini belirten Dr. Gündoğdu, ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!