Akyazı'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Akyazıdan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 13:30

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Tabiat ve Orman Parkı'na meyve fidanı dikildi.Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaptığı açıklamada, Akyazı'nın her geçen gün gelişen ve büyüyen, sanayisi, tarımı ve turizmiyle örnek ilçe olmaya devam ettiğini söyledi.İlçe genelinde birçok sosyal alan oluşturmak durumunda olduklarını vurgulayan Akcan, "İlçedeki parklarımız, 112 Park, açılışını yakında gerçekleştireceğimiz Trafik Eğitim Parkı, Akyazı Karacasu Parkı, Karacasu Islah ve Rekreasyon Projesi ve daha nice projelerle halkımız yeni sosyal ve yaşam alanlarına kavuşacak" diye konuştu. Akcan, ilçenin geleceğini hazırladıklarını belirterek, bu kapsamda öğrencilerle Akyazı Tabiat ve Orman Parkı'na fidan diktiklerini kaydetti.
- Adapazarı'nda fotoğraf sergisi açıldı
Akyazılı fotoğrafçı Ahmet Zeki Okur, Adapazarı ilçesindeki bir alışveriş merkezinde fotoğraf sergisi açtı. "Sonbahar ve Kış" konulu karma fotoğraf sergisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sergi, 3 Mart'a kadar gezilebilecek.
- Trafik Eğitim Parkı'na tren getirildi
Akyazı Belediyesince yaptırılan Trafik Eğitim Parkı'na çocukların eğlenmesi amacıyla tren getirildi. Belediye Başkanı Hasan Akcan, makinist koltuğuna geçerek çocuklarla gezinti yaptı. Akcan, yaptığı açıklamada, çocukları eğlendirerek eğitmenin, gelecek için yapılan en büyük yatırım olduğunu belirterek, "Yüzlerindeki mutluluk, tüm yorgunluğumuza değiyor. Geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!