AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu: “Muhalefetin Ülkeyi Yönetme Gibi Bir Derdi Yok”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Uncuoğlu: “Muhalefetin Ülkeyi Yönetme Gibi Bir Derdi Yok”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 13:36

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVELİ ADAY RECEP UNCUOĞLU SEÇİM ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRİYOR.

AK Parti Milletvekilli Adayı Recep Uncuoğlu, 1 Kasım seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Uncuoğlu, muhalefet partilerinin ülkeyi yönetmek gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi.
AK Parti Sakarya Milletvekilli ve 26. Dönem Milletvekilli Adayı Recep Uncuoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ayakkabıcılar Çarşısı, Kuyudibi Mahallesi ve Güneşler Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Recep Uncuoğlu, bir araya geldiği mahalle sakinleri ve esnaflara Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu belirtti. Uncuoğlu, “7 Haziran seçimlerinden hemen sonra Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, diğer parti liderleri ile görüştü. CHP’nin çok ağır şartlar sunması ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli’nin oyunbozanlık yapması sonucu ülkemizde bir hükümet kurulamadı. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizde bir huzursuzluk ortamı oluşmaya başladı. Muhalefet partilerin ülkeyi yönetmek gibi bir dertleri yok. Muhalefet partilerinde ayrıca ülkeyi yönetme cesareti de yok. 13 yıllık iktidar dönemimizde ülkemiz huzur ve refah içinde yaşıyordu. Tekrardan ülkemizin huzura kavuşması için güçlü bir iktidara ihtiyaç var. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak ülkemizdeki istikrara devam edeceğiz” dedi.
4 Ekim’de açıklanan seçim beyannamesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Uncuoğlu, “4 Ekim’de AK Parti olarak seçim beyannamemizi açıkladık. AK Parti’nin seçim beyannamesi milletimizin beyannamesidir. AK Parti olarak beyannamemizde kadınlarımıza, gençlerimize, çiftçimize, emeklilerimize ve işçilerimize büyük vaatler var. AK Parti’nin tek başına iktidarı ile asgari ücret 1300 TL olacak. Emeklilerimiz yılda 1200 TL ikramiye alacak. Çiftçimizin yüzü gülmeye devam edecek. Gübrede ve yemde vergi kalkacak. Biz AK Parti olarak yapamayacağımız sözler vermeyiz. Bugüne kadar ne söz verdiysek yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!