3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Güncelleme Tarihi:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 14:53

-Ferizli ilçesinde etkinlik düzenlendi

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği tarafından Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Bir kafede düzenlenen programda konuşan Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, her zaman engelli vatandaşlar ve aileleri için devletin tüm imkanlarını kullandıklarını söyledi.

"2015 yılı içinde engelli kardeşlerimize ve aileleri için güzel projeler hazırlıyoruz" diyen Erdoğan, derneğin çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak, "Çevremizdeki engelli vatandaşlara ve ailelerine her zaman yardımcı olmalıyız" dedi.

Ferizli Engelliler Birlik Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen de dernek üyeliğine bakılmaksızın tüm engellileri ziyaret ettiklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Ailelerle sürekli irtibat kurduklarını bildiren Uçkesen, "Engelli vatandaşlarımızı yakından takip ediyoruz . Kaymakamlığımıza, belediyemize ve diğer kurumlarımıza bizlere her zaman yardımcı oldukları içinde teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından engelliler müzik eşliğinde dolasıya eğlendi.

Etkinliğe, İlçe Garnizon Komutanı Cafer Güneş, İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!