Rize’de yılın doktorları seçildi, başarılı doktorlar ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Rize’de yılın doktorları seçildi, başarılı doktorlar ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:06

Rize’de yılın doktorları seçildi, başarılı doktorlar ödüllendirildi

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) – RİZE’de Tıp Bayramı etkinliği kapsamına düzenlenen, ‘Yılın Hekimi’ seçiminde yılın doktoru seçilen 3 ve başarı belgesi almaya hak kazanan 10 hekime ödülleri verildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen törene, Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ile ‘Yılın Hekimi’ seçilen ve başarı belgesi almaya hak kazanan doktorlar ile aileleri katıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle Rize Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimi Dr. Talip Korkmaz, Rize Devlet Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Sakın ile İl Sağlık Müdürlüğü Pratisyen Hekimi Dr. Mehmet Burak Öztürk yılın doktoru  seçildi. 10 hekim ise gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi almaya hak kazandı.

Sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde hekim-hasta ilişkilerinin çok önemli olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, "İlimiz sağlık hizmetinin sunumunda, üstün mesleki, tecrübe ve bu birikimlerini hastalarını tedavi etmek yönünde en üst seviyede kullanan, bu uğurda hiç yılmadan, geceli gündüzlü büyük azim ve kararlılıkla üstün gayret sarf eden birçok değerli hekimimiz var. Bu kıymetli hekimlerimize, yine onlar gibi mesleki birikimlerini üstün vicdani ve ahlaki değerleri ile birleştirip halkımıza sunan değerli hekimlerimiz adına bizzat Sağlık Bakanımız tarafından verilen teşekkür belgelerini takdim ediyoruz" dedi.

HEKİMLERİ TEBRİK ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Törende konuşan Vali Yazıcı ise, "Ülkemiz, birçok alanda olduğu gibi sağlık hizmetleri alanında da önemli başarılarla gündeme geliyor. Sağlık sektöründe yaşanan gelişmeler, hayata geçirilen önemli projeler son derece sevindiricidir. Bu nedenle, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. İnsanlar sizlerin elinde şifa buluyor. Şahsım ve Rize halkı adına yılın hekimlerini ve teşekkür belgesi ile ödüllendirilen tüm hekimlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tören sonunda doktorlara belgeleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!